In deze privacyverklaring staat beschreven hoe wij jouw persoonsgegevens verzamelen en hoe wij hiermee omgaan. Tevens vind je hier jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam deze periodiek te raadplegen.

Equine Solutions staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 77879902 en is gevestigd in Finsterwolde. Contact opnemen kan per e-mail Info@equinesolutions.nl

PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Equine Solutions verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens aan ons hebt verstrekt. We verwerken daarbij geen bijzondere en/of gevoelige gegevens.

WAT DOEN WIJ MET JOUW GEGEVENS

Equine Solutions gebruikt de verzamelde gegevens voor:

 Het maken van een afspraak, naar aanleiding van de aanvraag via deze website.
•  Google Analytics = optimalisatie en analyse van onze website
•  Deelname aan een door Equine Solutions georganiseerd evenement live of online.
•  Voor verzending van een bestelling
•  Strato webhosting = De e-mails worden gehost door Strato.
 Als jij contact opneemt via de contactpagina of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van strato. Aanmeldingen online events gaan via WebinarGeek en worden daar opgeslagen.

• Strato= De website en back-ups van de website worden gehost bij Strato 

Gegevens die jij achterlaat op de website van Equine Solutions zijn op de servers van Strato versleuteld opgeslagen. 

De gegevens die jij verplicht bent om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten van Equine Solutions

Equine Solutions deelt jouw gegevens niet met derden, tenzij dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Tevens verkopen zij deze niet aan derden en gebruiken ze deze uitsluitend met jouw toestemming.

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op jouw computer. Equine Solutions gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het bezoeken van de website van Equine Solutions geen cookies ontvangt.

Zie voor een toelichting de website www.veiliginternetten.nl

Heb je bezwaar tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens of wil je niet langer informatie ontvangen van Equine Solutions, stuur dan een verzoek naar info@equinesolutions.nl en we zullen jouw gegevens verwijderen.

Equine Solutions wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de website Autoriteit persoonsgegevens.nl

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

E-mail: info@equinesolutions.nl

Btw nummer: NL003253202B26

Kvk nummer: 77879902

E-mailen
Bellen