NES Health 

Vanaf April 2019 zijn we de samenwerking aangegaan met Osteopaat Jannemarie Frowijn. Dit geeft jouw als eigenaar de kans om je paard op locatie door mij te laten scannen! De resultaten worden door Jannemarie beoordeeld en zij zal de uitkomsten met je delen en we zullen samen een plan van aanpak maken.

De NES-scan is een scan- en behandelmethode waarbij met een scan- en behandelapparaat blokkades in de energiestroom opgespoord worden. Deze blokkades worden vervolgens opgeheven met elektronische impulsen en/of het gebruik van specifieke druppels. Het is een hulpmiddel dat informatie geeft over niet-zichtbare delen van het lichaam, zoals het immuunsysteem of meridianen. Uitgangspunt van deze methode is dat alles, tot iedere cel toe, uit energie bestaat en een eigen trillingsfrequentie heeft. NES werkt aan de basis van alle klachten en symptomen. Jannemarie zet osteopathie en NES beide dagelijks in ter bevordering van de genezing en het algehele welzijn van honden en paarden.

SCANNEN OP BLOKKADES

Met deze methode heeft wetenschapper Peter Fraser de verbinding gelegd tussen de westerse benadering van gezondheid en de oosterse wijsheid. Oftewel: de anatomie gecombineerd met de holistische visie en energie. Er wordt gebruik gemaakt van een apparaatje dat de NASA speciaal voor dit doel heeft ontwikkeld. Met deze NES-scan kan Jannemarie je hond scannen (‘doormeten’) op blokkades. Het geheel van het scannen en behandelen valt onder de nieuwe technologie van de informatiegeneeskunde. 

De NES-scan levert informatie over en daarmee behandelmogelijkheden van de volgende systemen:

• weefsels (bewegingsapparaat en organen)

• hart- en bloedvatenstelsel

• zenuwstelsel

• immuunsysteem

• TCM (elementenleer en meridianen)

• chakra’s

• emotionele en mentale trauma’s

• epi- en morfogenetisch veld (grote energievelden)  

INFOCEUTICALS

De Infoceuticals zijn specifiek door NES ontwikkelde druppels met ieder een bepaalde informatie in zich. Ze zijn gemakkelijk en praktisch toe te passen. Ze zijn met ieder dieet of regulier medicijn te combineren. Je kunt ze innemen en ook op (de huid, de vacht) wrijven. Op basis van de analyse vanuit de NES-scan kan Jannemarie specifiek voor jouw paard een (combinatie van) Infoceutical(s) selecteren.

Meer informatie over Jannemarie is te vinden op hondenosteopaat.nl

Wil je een afspraak maken stuur dan gerust een mail naar Info@equinesolutions.nl

E-mailen
Bellen