NES Health 

‘Een ingenieuze check op blokkades in het paardenlichaam’

NES Health staat voor Neutri Energetics System. Met deze methode heeft wetenschapper Peter Fraser de verbinding weten te leggen tussen de westerse benadering van gezondheid en oosterse geneeswijzen. Met deze NES-scan kun je mensen en dieren scannen op blokkades.

NES werkt aan de basis van alle klachten en symptomen. Uitgangspunt van de methodiek is dat alles, tot aan iedere cel, uit energie bestaat en een eigen trillingsfrequentie heeft. 

De praktijk

In de praktijk behelst NES een scan- en behandelmethode waarbij met een scan- en behandelapparaat, speciaal voor dit doel ontwikkeld door de NASA, blokkades in de energiestroom binnen het lichaam opgespoord worden. Door een scan te maken wordt informatie over niet-zichtbare delen van het paardenlichaam verkregen, zoals de werking van het immuunsysteem en meridianen. Deze blokkades kunnen worden opgeheven met behulp van elektronische impulsen en/of het gebruik van specifieke druppels, de zogenaamde infoceuticals. 

Equine Solutions vormt slechts een NES-scanpunt; je kunt je paard dus op locatie door mij laten scannen. De bevindingen worden vervolgens beoordeeld door Jannemarie Frowijn , een osteopaat waarmee ik in april 2019 de samenwerking ben aangegaan. Jannemarie zet osteopathie en NES beide dagelijks in ter bevordering van de genezing en het algehele welzijn van honden en paarden. Zij zal de uitkomsten met je delen en samen met jou een plan van aanpak maken.

Wanneer een paard klachten heeft of op een of andere wijze niet lekker in zijn of haar vel zit is het dier in één of meerdere van onderstaande systemen niet in balans.

• weefsels (bewegingsapparaat en organen)

• hart- en bloedvatenstelsel

• zenuwstelsel

• immuunsysteem

• TCM (elementenleer en meridianen)

• chakra’s

• emotionele en mentale trauma’s

• epi- en morfogenetisch veld (grote energievelden)  

Meer informatie over Jannemarie is te vinden op nes-scan.nl

Wil je een afspraak maken voor een scan stuur dan gerust een mail naar Info@equinesolutions.nl

E-mailen
Bellen